Omschrijving

Casa La Perla Amarilla is een schitterende vrijstaande villa met privézwembad en tuin, gelegen in de heerlijke wijk Pedrera-Marquesa IV, op ongeveer 5 minuten rijden van een van de mooiste zandstranden in de omgeving.
Deze luxe villa is onlangs gerenoveerd en modern en luxe ingericht, met airconditioning in de gehele villa. Casa La Perla Amarilla is van origine een woonhuis, dus geen vakantiewoning, en dat is terug te zien in de ruime indeling.

Vanuit de woonkamer kom je via de schuifdeuren zo op het terras. Buiten ligt een ware parel; het grote privézwembad met een afmeting van 5m x 10m. Tevens is er een fijne buitendouche.

De villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over 2 woonlagen.

De moderne keuken is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft zoals u het thuis ook gewend bent, inclusief vaatwasser en Amerikaanse koelkast.

De grote woonkamer is een comfortabele ruimte om te ontspannen en heeft een flatscreen-tv waarop alle Nederlandse zenders zijn te ontvangen, een ruime eethoek met een grote eettafel met 6 zitplaatsen en een prachtig uitzicht op het terras. Het  privézwembad is toegankelijk via het zonnige terras. De accommodatie biedt veel privacy, een mooi ruim terras rondom het huis, een mooi zwembad en prachtig uitzicht op de zee, het dal, de bergen, de stad en de haven. Het comfort en de nabijheid van het strand, mogelijkheden om te sporten, uitgaansgelegenheden, bezienswaardigheden en cultuur maken dit een geschikte villa om van uw vakantie te genieten met familie of vrienden.

NL EN FR DE